Równomierna dystrybucja ciepła – czy to możliwe w tradycyjnych garnkach?

Ile razy zdarzyło się Wam przypalić potrawę, ponieważ garnek, w którym ją gotowaliście nie rozprowadzał równomiernie ciepła? Jesteśmy pewni, że wielokrotnie. Przeklinałyście wtedy asortyment, który macie w swojej kuchni, marząc o tym, aby spotkać na swojej drodze garnki, które pozwolą Wam raz na zawsze zapomnieć o przypalonym jedzeniu. Dziś chcemy przedstawić produkt, który może spełnić te ciche marzenia. Garnki Gerlach Superior, bo o nich mowa, to produkt najwyższej jakości, który pozwala przygotować przepyszne dania bez obaw, że te się przypalą. Jak to możliwe? Przeczytajcie poniżej.

Charakterystyczne dno – oto sekret garnków Gerlach

Trójwarstwowe dno, które posiada wbudowany dysk aluminiowy to coś, co sprawia, że garnki Gerlach sprawują się doskonale. Wspomniane rozwiązanie sprawia, że ciepło rozchodzi się po dnie równomiernie, dzięki czemu nie ma mowy o przypalaniu się potraw. Takie rozwiązanie jest szczególnie przydatne paniom, które robią kilka rzeczy na raz i nie są w stanie stać bezczynnie przy kuchni, aby co kilka chwil mieszać gotowaną potrawę.

Producent wspomnianych garnków poza charakterystycznym dnem, proponuje potencjalnym klientom jeszcze inne rozwiązania, które sprawiają, że jego asortyment uznawany jest przez wiele kobiet za idealny. Co więcej, wspomniane garnki naprawdę nie przypalają potraw, a te są aromatyczne i smaczne. Jeśli zatem szukasz garnków, dzięki którym choć raz przygotujesz pyszny obiad, otwarcie mówimy – te są jednymi z najlepszych na rynku.